YANGıN KAPıSı TEMEL AçıKLAMASı

Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Blog Article

Bu doğrultuda mutluluk de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza ayar katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini muayyen bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kısım seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya sahih açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve uygun eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bu yüzden özellikle çok Yangın Kapısı birimli şifahane kabilinden yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, elan çatı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda rafine davranılmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele alınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this page